U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat zijn gelnagels?

Bij gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagels die door middel van een UV of LED-lamp uitgehard wordt. Bij gelnagels is het mogelijk om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Gel nagels zijn flexibeler dan acryl nagels.

Wat zijn acrylnagels?

Bij acrylnagels wordt er gebruik gemaakt van twee producen.
Een poeder en een vloeistof (liquid). Als de poeder in aanraking komt met de vloeistof begint het proces. Hierbij is geen UV of LED-lamp nodig. Bij acrylnagels is het mogelijk om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Acrylnagels zijn harder dan gelnagels.

Wat is gelpolish?

Gelpolish, gellak of shellac is allemaal dezelfde benaming voor een nagellak op gelbasis. Deze lak blijft gemiddeld tussen de 2 à 4 weken zitten. Het mooie van deze lak is dat het uit de lamp komt en droog is. Deze behandeling is zowel op handen en voeten uit te voeren.

 

Wat is Polygel/acrylgel?

Dit is een gel maar heeft de stevigheid van acryl. Het moet in de lamp om het uit te harden. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?